✔ Over 30 års erfaring

✔ Stor ekspertise​

✔ Bredt elektronisk kendskab

Ventilationsstyring optimeres af Nordjysk virksomhed

Hos Nordjysk Multiteknik er vi eksperter i at arbejde med ventilationsstyring. Med den rette styring af ventilationen, vil du kunne se din virksomheds varme- og strømforbrug falde markant, hvilket naturligvis giver et dejligt resultat på varme- og elregningen. 


Ventilationsstyringen skal altid tilpasses det enkelte behov og derfor er det vigtigt med en partner, der kan sit kram.
Det kan vi hos Nordjysk Multiteknik i Hjørring nær Aalborg i Nordjylland, og derfor vil vi hellere end gerne hjælpe dig med effektiv ventilationsstyring, uanset om du er grossist eller elektriker.

Spar penge med optimal ventilationsstyring

Vi har masser af ekspertise med ventilationsstyring inden for industrien, hvor vi sælger anlæg til vidt forskellige virksomheder. Vores erfaring gør os i stand til at yde sparring på enhver ventilationsopgave til din fulde tilfredshed. ​

​Vi er et firma med erfarne og glade medarbejdere, så du kan forvente at blive mødt med et smil og godt humør, når vi tager ud for at optimere dine ventilationssystemer.

Kontakt os gerne med dine spørgsmål

Ventilationsstyring er et kompliceret område, som kræver en vis ekspertise for at kunne forstå til fulde. Hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvad vi kan gøre for at hjælpe på din elregning og på andre afledte omkostninger, så må du meget gerne kontakte os.


Vi er Nordjyllands foretrukne virksomhed når det kommer til optimering af ventilationsstyring, så du kan roligt stole på vores rådgivning. Du kan kontakte os på telefon 98 90 10 77 eller nmteknik@nmteknik.dk.


Vi ser frem til at hjælpe dig med ventilationsstyring. 

Brug for​ et godt tilbud?

- Det kan vi give dig. ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformationer​

Nordjysk Multiteknik

CVR: 13128383

Postnummer, by & adresse

Kontakt os